Selecteer een pagina

Over Ons

 

PASSIE, dat is de belangrijkste drijfveer geweest voor de ontwikkeling en het ontstaan van InPRC™
Passie voor Facility Management, Passie voor Data en Passie voor klantvriendelijkheid. Daarnaast speelde frustratie een rol en heeft dat gezorgd voor de noodzaak en snelheid om een systeem te ontwikkelen waarmee Facility Managers weer de regie terug konden krijgen over de processen waar zij verantwoordelijk voor zijn.

Vanuit een jarenlange ervaring vanuit facility management en schoonmaak hebben wij de koppeling weten te maken om met behulp van de nieuwste data en sensor technologie, gecombineerd met best in class analyse methoden op een veel gerichtere manier met behoud van autonomie controle en richting te geven aan facilitaire processen.

Met diezelfde passie wordt dagelijks gewerkt om nog betere inzichten te krijgen in gebruik van faciliteiten en die om te zetten tot betere kostenbeheersing en hogere klanttevredenheid.

InPRC™

Onze Missie en Kernwaarden

Met InPRC™ helpen we Facility Managers door slimme data-gedreven flexibele oplossingen voor een betere procescontrole aan te bieden die leiden tot beheersbare kosten en een betere klantbeleving.

– Innovatief
– Betrouwbaar
– Transparant
– Betrokken
– Best-in-Class

“we denken vooruit en anticiperen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. We zijn scherp op veranderingen en dat passen we toe in onze applicaties, producten en diensten.”

– Innovatief

“Afspraak is afspraak. Dat zit in onze (friese) genen. Geen valse beloftes. Onze producten werken. En als iets niet kan zeggen we het ook. “

– Betrouwbaar

“helder en duidelijk in onze afspraken. Samen met onze klanten beheren we en geven we inzicht in de data die onze klanten verzamelen.”

– Transparant

“InPRC is ontstaan vanuit passie. Passie voor facility management, technologie, processen en mensen. Passie die we tonen in onze producten en in onze klantrelaties. We floreren als we waarde toevoegen aan onze klanten. Samen met hen kijken we hoe het steeds beter kan.”

– Betrokken

“We gaan voor het beste, middelmaat bestaat niet. In onze dienstverlening, onze producten en onze mensen. “

– Best-in-Class

Markt segmenten

Facility Management staat zeker in de huidige tijd voor grote veranderingen. Flexibele werkplekken, flexibele bezetting. De vraag is hier hoe zo efficiënt en effectief mogelijk de facilitaire processen in te regelen zodanig dat de kosten beheersbaar blijven, de contracten die gebaseerd zijn op vierkante meters dienstverlening (schoonmaak) zo goed mogelijk te beheren en te flexibiliseren en de werkplekbeleving van de medewerker zo optimaal mogelijk te maken.
Door inzicht te krijgen in gebruik, bezetting, op basis van data kan er beter gestuurd worden. Hier helpt InPRC™. Op basis van gegenereerde data heeft u 24-7 real time inzicht in gebruik van uw faciliteiten. Zowel werkplekken, toiletruimten als algemene ruimten in het gebouw. Met behulp van de data kunt u alle betrokken partijen sturen en daarmee de regie blijven voeren over uw organisatie. U bent eigenaar van de data en daardoor blijft u onafhankelijk van uw contractpartners.
InPRC™ ontzorgt u met installatie, opleiding en rapportages afgestemd op uw wensen.

InPRC™ is speciaal ontwikkeld voor Facility Managers in Kantoren, Openbare ruimten, Productiefaciliteiten, Gezondheidszorg en Gemeenten