Over INPRC

Een technologiebedrijf met innovatieve facility management oplossingen. Dat is INPRC. Want facilitaire partners werken beter en gelukkiger als ze samen volledige grip hebben op het proces. Daarom geven wij hun inzicht én advies in verbeteringen. Op basis van onafhankelijke en transparante data –klantenfeedback sensoren- én slimme software.

 

Samen met de betrokken partijen maken we facility management makkelijker, door het plan, do, check, act principe keer op keer te vernieuwen.

Kom erachter hoe wij facility management innoveren. Op LinkedIn delen we wekelijks nieuws over onze totaaloplossing en welke voordelen het biedt aan onze opdrachtgevers, hun partners en degenen om het gaat: de klanten.

Het ontstaan

Het idee achter INPRC is ontstaan in een confiture-producerende fabriek. Op productielocaties is het gebruikelijk om in proces – dus tijdens het proces – met hardware, software en data te monitoren of het proces goed verloopt. Zo heeft men inzicht in haperingen en kunnen ze direct actie ondernemen.

INPRC’s oprichter Victor van der Wal heeft zijn carrière opgebouwd in facility management. Victor had de vurige wens om het inzicht en de direct-acteren-gedachte van productielocaties ook toe te passen in facility management. Zodat klantgerichte dienstverleners grip hebben op de verhouding tussen resultaat en kosten.

Onze waarden

Bezieling
De oorsprong van INPRC komt uit facility management. Hier komt de drive vandaan om oplossingen voor deze sector te ontwikkelen; oplossingen die dienstverleners helpen slimmer en efficiënter te werken én te verduurzamen. Door verspilling tegen te gaan, in tijd en middelen. Ook weten we hoeveel ballen facility managers in de lucht moeten houden. Technologie zorgt ervoor dat zij een paar los kunnen laten.
Mensgericht
Dienstverleners hebben één graadmeter voor succes: de klant. Het is aan ons om samen het gedrag van mensen positief te beïnvloeden. Zodat facility management bijdraagt aan tevreden en meer klanten. We gaan voor een groepsgerichte aanpak. Want het succes van technologie valt of staat met de toepassing ervan. Medewerkers van de dienstverlener en facility medewerkers zijn een cruciaal onderdeel van onze totaaloplossing.
Innovatief
We denken elke dag na hoe we technologie nog beter kunnen maken. Zodat het makkelijker wordt voor mensen om ermee te werken. Hoe laagdrempeliger onze oplossingen zijn, hoe beter de inzichten en het advies wordt voor de dienstverlener. Onze technologie is maatwerk. We combineren het met de al aanwezige techniek en data van dienstverleners. Het gaat om de waarde die we met elkáár opleveren.

Het team

Alleen betrouwbare metrics leiden tot meer transparantie en minder discussies en risico’s.

Victor van der Wal, CEO/Founder
INPRC

Klanten krijgen inzichten waarvan ze alleen maar durfden te dromen.

Susan van der Broek, Marketing Executive
INPRC

Gebruikersgemak staat bij ons op 1, 2 en 3

Joris Otten, Demand Manager
INPRC

Onze techniek maakt het leven van klanten en hún klanten makkelijker

Jos Bodewes, Technical Director
INPRC

Associates

Wij geloven sterk in het effect dat de omgeving heeft op het gedrag van mensen.

Robert Jansen, CEO/Founder
Marble Research

Cijfers vertellen het échte verhaal.

Suzan Klappers, Data Executive
Marble Research